UDARIO JE DEVOJKU NA RECEPCIJI, A ONDA GORKO ZAŽALIO! Ove batine pamtiće do kraja života (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARIO JE DEVOJKU NA RECEPCIJI, A ONDA GORKO ZAŽALIO! Ove batine pamtiće do kraja života (VIDEO)

Nedžentlmentski se poneo a onda se desio neočekivani obrt!

Neimenovani muškarac je nasrtljivo i bezobrazno krenuo da se obračunava sa mlađom ženskom osobom, da bi ubrzo počeo i da je udara, a sve to ispred zabezeknutog recepcionara.

Naime, na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se muškarac koji na recepciji jednog hotela napada žensku osobu, ali i kako mu se ona ubrzo osvetila.

Naime, čim je odgurnuo devojku koja je stajala pored njega, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pokzala zavidne borilačke veštine.

Excelente reacción.

No se dejen. pic.twitter.com/hZVIPdAo6E

— CHP KSTILLO 🐶 (@jvkstillo) September 26, 2019

 Devojka ga je nokautirala da nije znao gde se nalazi. Jedno je sigurno - neće mu više pasti na pamet da dira slabije.

I to naizgled slabije.

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.