UDARAO JE IGRAČKOM U GLAVU DOK SE NIJE POLOMILA Užas u Beogradu! Otac brutalno pretukao svoje dete (5)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2022, 19:31

"UDARAO JE IGRAČKOM U GLAVU DOK SE NIJE POLOMILA" Užas u Beogradu! Otac brutalno pretukao svoje dete (5)

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odredilo zadržavanje osumnjičenom T.I., zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Kako saznaju beogradski mediji, on je svoje dete od 5 godina, dok je bilo na krevetu uhvatio za ruke i bacio na drugu stranu kreveta, vičući na dete jer nije rasklonilo igračke, nakon čega je plastičnom lutkom koju je držao u ruci udario u čelo, udarajući dok se igračka nije polomila, dok je dete plakalo i bezuspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušavalo da se zaštiti od udaraca, nakon čega je iz cipelarnika uzeo patiku i njome zadao još nekoliko udaraca po glavi i telu, dok je drugom rukom dete držao za kosu.

Zbog svih opisanih udaraca dete je zadobilo teške telesne povrede konstatovane od strane lekara.

Tužilaštvo je saslušalo osumnjičenog koji je negirao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je predložen pritvor, koji je i doređen, u trajanju od 30 dana. U daljem toku postupka, obaviće se neophodna veštačenja, ispitati svedoci i preduzeti ostale neophodne dokazne radnje, nakon čega će biti doneta konačna odluka tužilaštva.

Za delo za koje se osumnjičeni tereti je predviđena kazna zatvora u trajanju od 2 do 10 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otac krvnički prebio dete (5) u Beogradu i to zbog krša u sobi: Udarao ga po glavi, čupao i tukao

Izvor: Luftika.rs, 17.Nov.2022

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom T.I, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prenosi Blic..  . Kako prenosi Blic, on je svoje dete od 5 godina, dok je bilo na krevetu uhvatio za ruke i bacio na drugu stranu kreveta, vičući na...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.