UDARALI GA 27 PUTA, PA HTELI DA GA ZAPALE ŽIVOG: Uskoro presuda bračnom paru za ubistvo Anela Papića (32)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 21:05

UDARALI GA 27 PUTA, PA HTELI DA GA ZAPALE ŽIVOG: Uskoro presuda bračnom paru za ubistvo Anela Papića (32)

Završne reči zakazane su za 24. septembar, posle kojih se očekuje donošenje prvostepene presude.

Posle tri i po godine suđenja, pred Višim sudom u Novom Pazaru okončan je dokazni postupak protiv Senada (38) i Mubere (36) Muhović, optuženih da su u junu 2017. u selu Ponorac kod Sjenice brutalno ubili Anela Papića (32).

Na poslednjem ročištu predočeni su rezultati ponovljenog veštačenja zemljišta, nakon čega je postupajući sudija završne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reči zakazao za 24. septembar, posle kojih se očekuje donošenje prvostepene presude.

Supružnici se terete da su 23. juna 2017, Anela, Muberinog ljubavnika, namamili u atar sela Ponorac, a potom ga napali i ubili, zadavši mu 27 udaraca tupim predmetom po glavi i telu. Sumnja se da su, dok je verovatno još uvek bio živ, Anela odvukli do obližnjeg šipražja i pokušali da ga spale. Njegovo telo pronađeno je dan kasnije, a Senad i Mubera su u međuvremenu već pobegli u Nemačku.

Iz te države su preko rođaka i putem medija poručivali da nisu ubili Papića, najavljujući da će se vratiti u Srbiju i dokazati svoju nevinost. Uhapšeni su desetak dana kasnije, prilikom ulaska u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš. Iako su najavljivali da će tužiocu ispričati sve, tokom istrage su se branili ćutanjem.

Mubera je i tokom glavnog pretresa nastavila da se brani ćutanjem, dok je njen suprug izneo odbranu tvrdeći da nije ubio Papića i da ne zna o kome se radi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.