UČITELJICA NEK CRKNU MAMINE MAZE VRAĆENA NA POSAO: Ovako je KAŽNJENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2019, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČITELJICA "NEK CRKNU MAMINE MAZE" VRAĆENA NA POSAO: Ovako je KAŽNJENA

Vesna Stevanović, učiteljica OŠ "Karađorđe" iz Topole koja je tokom boravka na rekreativnoj nastavi deci poručila "Nek crknu mamine maze", vraćena je na posao.

Podsetimo, Stevanovićeva je tokom boravka na rekreativnoj nastavi u Vrnjačkoj Banji na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju sa decom, ali uz neprimerenu poruku: "Nek crknu mamine maze koje bez razloga nisu sa nama", upućenu mališanima koji nisu otišli sa njima na put.

Nakon dolaska sa rekreativne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastave, Stevanovićeva, koja je porukom zgrozila javnost i obrukala prosvetu, potpisala je rešenje o suspenziji do okončanja disciplinskog postupka. Kako saznajemo, postupak je okončan, a Stevanovićeva je kažnjena po džepu.

- Ona se nakon okončanja disciplinskog postupka vratila na posao. Doneta je odluka o novčanoj kazni, šest meseci će joj odbijati 25 odsto od zarade - rečeno je u OŠ "Karađorđe".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.