UCIRKANA JAHAČICA

Izvor: Kurir, 15.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UCIRKANA JAHAČICA

Suzana Pavlović mrtva pijana sela na Bureka i glumila kako vodi ljubav s njim

Nekadašnja go-go igračica Suzana Pavlović priuštila je Bureku seks na suvo! Naime, ona je tokom žurke, koju je „Veliki Brat“ priredio povodom Jeleninog rođendana, popila toliko piva, da nije znala za sebe. Onako ucirkana, Suzi je „uhvatla“ Bureka u dvorištu, oborila ga na zemlju i počela da igra u njegovom krilu, na šta je on odgovorio mešajući donjim delom tela. Na Burekovo oduševljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ona je nastavila s mešanjem, glumeći da vodi ljubav s njim, što joj, ruku na srce, nije padalo teško, s obzirom na posao kojim se bavi. Njegovoj sreći nije bilo kraja, pogotovo kad je vatrena Suzana iskoristila bujno poprsje i njime počela da ga „šamara“.

Da je Suzi bila mrtva pijana, videla je to i publika putem malih ekrana, kad je prikazala snimak pijane go-go igračice, koja je povraćala u toaletu dok su joj ostali ukućani pomagali, držeći joj kosu i glavu. Nakon „riganja“, nekoliko ukućana su je na jedvite jade kao džak preneli od kupatila do kreveta, gde su je smestili na spavanje.

Ipak, celu situaciju je najteže je podneo Elmir, koji se poslednjih dana angažovao oko Suzane, pomagavši joj da prebrodi nesuglasice oko Bureka, koji je na njen račun zbijao šalu. Iako je ona bila „ubivena“ od alkohola, Elmir nije pokušao da iskoristi njeno pijanstvo i odvuče je u svoj krevet.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.