UČENICI U VRŠCU ODUŠEVILI PREDSEDNIKA Dočekali ga uz aplauz i osmehe, a onda mu uručili poklone! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČENICI U VRŠCU ODUŠEVILI PREDSEDNIKA Dočekali ga uz aplauz i osmehe, a onda mu uručili poklone! (FOTO)

Učenici srednje stručne škole "Nikola Tesla" u Vršcu poklonili su danas sat napravljen 3D štampačem predsedniku Aleksandru Vučiću, tokom njegove posete toj obrazovnoj ustanovi.

Vučića je tokom posete školi posebno zainteresovao 3D štampač, a đaci su mu objasnili kako to radi i poklonili mu i sat napravljen tim uređajem.

Predsednik se zahvalio i rekao im da je ponosan na njih i srećan što imaju znanje o novim tehnologijama.

Deca su #BudućnostSrbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Školski centar "Nikola Tesla" u Vršcu #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 10, 2019 at 5:08am PST

Tom prilikom, predsednik je na poklon dobio i šah od člana Gradskog veća i bivšeg učenika te škole Bobana Bogosavljevića, inače šahovskog velemajstora.

Pre posete Vršcu, Vučić je obišao i poljoprivredno gazdinstvo Maksimović u Banatskom Novom Selu, mestu u kojem zajedno i skladno žive Srbi i Rumuni. Tamo je na poklon dobio knjige na srpskom i rumunskom jeziku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.