UBRZAN MI JE RAD SRCA, PUN SAM ENERGIJE: Cetinjanin kupio banane u marketu, analize pokazale da je pozitivan na KOKAIN

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 13:03

"UBRZAN MI JE RAD SRCA, PUN SAM ENERGIJE": Cetinjanin kupio banane u marketu, analize pokazale da je pozitivan na KOKAIN

Šokantan slučaj u Crnoj Gori.

Jedan Cetinjanin podneo je šokantnu prijavu crnogortskoj platformi "Budi odgovoran" koja građanima omogućava da ukažu na nepravilnosti u crnogorskom društvu.

On naime, tvrdi, da se u supermarketu "Voli" u Cetinju pridaju banane koje su na njega delovale kao - kokain! Njegovu prijavu prenosimo u celosti:

- Osnovano sumnjam da se u "Voliju" prodaju banane koje, kada ih pojedem, deluju na mene kao kokain. Ubrzan mi je rad srca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zenice mi se šire, pun sam energije, neverovatno. Bio sam kod doktora i analizom je utvrđeno prisustvo kokaina u krvi, iako nikada tu supstancu nisam ni probao jer sam sportista. Mislim da je posredi neko krivično delo, možda šverc te droge, ili tako nešto, pa bi ovim putem želeo da prijavim. Adresa: Cetinje, "Voli market" preko puta stadiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.