UBOLA JE OSA TOKOM VOŽNJE, PA SE ZAKUCALA U TRAMVAJ?! Očevici opisali jezive scene nesreće: Strašno je izgledalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 20:25

UBOLA JE OSA TOKOM VOŽNJE, PA SE ZAKUCALA U TRAMVAJ?! Očevici opisali jezive scene nesreće: "Strašno je izgledalo"

Očevici nesreće tvrde da je ceo prednji deo auta završio pod tramvajem.

Kako se nezvanično saznaje, 61-godišnja žena je kratko pre saobraćajne nesreće pretrpela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju.

To su sve pretpostavke kako je preminula, ništa još ne znamo službeno. Čekamo da nam sve pojasne, kratko je za 24sata.hr rekao suprug žene koja je vozila i umrla u bolnici nakon što se u subotu oko 21.20 čas automobilom zabila u tramvaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << linije 4 na Maksimirskoj cesti u blizini Dinamovog stadiona u Zagrebu.Navodno je upravo njeno teško zdravstveno stanje uzrok saobraćajne nesreće i smrti koja je nastupila u KBC-u Zagreb.

– Automobil je odjednom iz leve trake prešao u desnu, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali da seku vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su je uspeli izvući iz potpuno smrskanog automobila – rekao je jedan od očevidaca. Zagrebačka policija je izvestila da se vozačica Mercedesa zagrebačkih registracija kretala ulicom u smeru zapada, ali je potom, iz neutvrđenih razloga, kraj kućnog broja 128 prešla u suprotan smer i naletela na tramvaj koji je vozio prema Dubravi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ Žena zbog ujeda pčele izgubila kontrolu nad "mercedesom", pa naletela na tramvaj

Izvor: Blic, 04.Jun.2023

Žena (61) iz Zagreba, preminula je u bolnici nakon što je u subotu oko 21 sat automobilom marke "mercedes" udarila u tramvaj linije 4 u blizini Dinamovog stadiona u Zagrebu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.