UBISTVO U PADINSKOJ SKELI Osudjenik pertlom zadavio cimera u zatvorskoj celiji

Izvor: medio.rs, 19.Jan.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U PADINSKOJ SKELI Osudjenik pertlom zadavio cimera u zatvorskoj celiji

BEOGRAD - U zatvoru u Novoj Padinskoj Skeli u toku je uviđaj pošto je jutros pronađeno telo jednog od zatvorenika.

Iako je tužilac i dalje na terenu, pretpostavlja se da je zatvorenika usmrtio osuđenik sa kojim je delio sobu.

Ubistvo se prema dogodilo jutros oko  pet sati dogodilo se teško ubistvo.

Postoje dve verzije kako je došlo do ubistva. Prema prvoj verziji Z. M. je ubio zatvorenika P. A. a prema izvorima iz zatvora, oni su greškom raspoređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u istu sobu.

Druga verzija navodi da je P.A. (36) udavio je pertlom sa patika Z. M (36).Zaposleni su pokušali renimaciju Z. M., ali bezuspešno.

U MUP Srbije je rečeno da će informacije o tom slučaju saopštiti Uprava za izvršenje krivičnih sankcija, dok su u toj upravi rekli da će zvanične podatke imati oko podneva.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBISTVO U PADINSKOJ SKELI: Zatvorenik ugušio cimera!

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2016

BEOGRAD - U zatvoru u Novoj Padinskoj Skeli ubijen je zatvorenik Predrag Anović (36), koji je bio na odsluženju kazne zbog ubistva.Pretpostavlja se da je Anović ugušen, a da je ubistvo izvršio njegov cimer, vršnjak Zoran M. koji je osuđen na 11 godina zatvora.Tužilac je i dalje na terenu i istraga...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.