UBISTVO ŠKALJARCA U BRAZILU SNIMILE KAMERE! Napadač mu pritrčao munjevito s leđa, a onda su ODJEKNULI rafali! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 13:24

UBISTVO ŠKALJARCA U BRAZILU SNIMILE KAMERE! Napadač mu pritrčao munjevito s leđa, a onda su ODJEKNULI rafali! (VIDEO)

Upucao ga pred detetom i ženom

Pripadnik, kako prenose pojedini mediji, navodno, škaljarskog klana, ubijen je u brazilskom gradu Santosu dok je bio sa svojim četvorogodišnjim sinom. On je sa teškim ranama prevezen u bolnicu, gde je kasnije preminuo.

Kako prenose brazilski mediji, on je navodno radio kao stolar, a njegove komšije su za njega rekle da je bio rezervisan i povučen. Incident se dogodio u ponedeljak uveče.

Na društvenim mrežama kruži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak njegovog ubistva na kom se vidi kako njemu, koji je bio sa ženom i sinom prilazi s leđa nepoznati muškarac i puca u njega nekoliko puta. Dete je sa bicikla palo na zemlju, a u tom trenutku mu je odmah pritrčala majka.

Upozoravamo da je snimak napada uznemirujuć! Pogledajte OVDE.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.