UBISTVO SATAROM: Zet je planirao ubistvo moje sestre

Izvor: Kurir, 02.Sep.2014, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO SATAROM: Zet je planirao ubistvo moje sestre

Ubio je Danijelu sa predumišljajem. Stravičan zločin planirao je u periodu od 40 dana, koliko je bio razdvojen od supruge i njihove petogodišnje ćerkice, kaže Lazar Kalić

Na gradskom groblju u Crvenki u nedelju je sahranjena Danijela Lovaš (43), koju je suprug Aleksandar Kusturić (42), takođe Crvenčanin, ubio satarom u njihovom stanu u Novom Sadu. Njen brat po majci Lazar Kalić smatra da je Aleksandar, sa kojim je, kako kaže, bio u odličnim odnosima, ubio Danijelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa predumišljajem i da je stravičan zločin planirao u periodu od 40 dana, koliko je bio razdvojen od supruge i njihove petogodišnje ćerkice.

- On nije pokazivao znake agresivnosti i bio je u teškoj depresiji otkako je pre godinu i više dana izgubio posao, ali se nikakvom depresijom i bunilom ne može objasniti kako je izmasakrirao Danijelu a da pritom nije bio krvav. Ja svoju sestru, čije sam telo preuzeo iz Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu, nisam mogao da prepoznam koliko je bila unakažena. Hladnokrvno je ubio ženu koja mu je rodila dete i bila požrtvovana majka i supruga, koja je radila od jutra do mraka i borila se da sačuva brak, a njemu nijednog trenutka nije zamerila što ne radi. Siguran sam da je 40 dana, koliko je bio u Crvenki i sa rođenim bratom na moru, kovao plan da ubije Danijelu - kaže Lazar, pišu Novosti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.