UBISTVO PLANIRAO MESEC DANA: Mladić (16) izrešetao devojku (15) jer je htela da RASKINE s njim, mlađi BRAT svedočio krvavom piru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 09:11

UBISTVO PLANIRAO MESEC DANA: Mladić (16) izrešetao devojku (15) jer je htela da RASKINE s njim, mlađi BRAT svedočio krvavom piru (VIDEO)

Užas u Koloradu.

Šest dana pre ubistva, policija je pozvana u Lilinu kuću jer ju je udario po licu, a dva dana pre stravičnog zločina primećen je kako se šeta u ulici gde je ona živela.

Tinejdžer (16) iz Kolorada ubio je svoju devojku pred njenim bratom jer je želela da raskine s njim, saopštila je policija.

Đovaniju Siriju-Kardoni sudiće se kao odrasloj osobi za ubistvo 15- godišnje Lili Silva-Lopez.

On joj je četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelje pre ubistva obećao da će je ubiti ukoliko pokuša da raskine vezu s njim koja je trajala oko šest meseci.

Đovani je pet dana pre lilinog rođendana razbio prozor njene sobe i nasilno ušao unutra. Kada je videla da ulazi u sobu, Lili je počela da viče i odmah je rekla svom mlađeg brata koji je u drugoj sobi gledao televiziju da beži.

U sledećem trenutku začuli su se pucnji.

Prema izveštaju policije Đovani je u Lili ispalio nekoliko metaka u hodniku njene kuće.

Njen brat ispričao je policiji da je video sestru kako leži na podu, dok Đovani sa pištoljem u rukama stoji ispred nje.

Kada ga je Đovani video pod pretnjom mu je uzeo telefon kako ne bi mogao da pozove hitnu pomoć.

Brat je odmah otrčao kod komšija kako bi od njih pozvao pomoć,a Đovani je u tom trenutku iskoristio priliku i pobegao. Na lice mesta je ubrzo došla i policija, a Lilin brat je odmah identifikovao ubicu.

Kada su došli do njegove kuće, babi koja ga je pitala zbog čega ga traže je rekao da je "uradio ono što je i obećao - piše NY Post.

Tokom istrage policija je saznala da je mesec dana ranije Đovani stavio Lili pištolj u usta, a zatim joj je rekao da mora da mu kaže da ga voli i da neće raskinuti s njim.

Šest dana pre ubistva, policija je pozvana u Lilinu kuću jer ju je udario po licu, a dva dana pre stravičnog zločina primećen je kako se šeta u ulici gde je ona živela.

Da je Lili živa, 21. juna bi proslavila 16 rođendan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STAVIO JOJ PIŠTOLJ U USTA I REKAO: KAŽI DA ME VOLIŠ! Mladić (16) brutalno izrešetao devojku (15) u hodniku kuće, sve gledao njen mlađi brat

Izvor: Blic, 01.Jul.2023

Tinejdžer (16) iz Kolorada ubio je svoju devojku pred njenim bratom jer je želela da raskine s njim, saopštila je policija. Đovaniju Siriju-Kardoni sudiće se kao odrasloj osobi za ubistvo 15- godišnje Lili Silva-Lopez. On joj je četiri nedelje pre ubistva obećao da će je ubiti ukoliko pokuša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.