UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Ponovo uhapšeni Šaranović i Koljenšić

Izvor: Kurir, 09.Apr.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Ponovo uhapšeni Šaranović i Koljenšić

Šaranović i Koljenšić se terete da su posredno učestvovali u ubistvu Nikole Bojovića, dok se za direktnog izvršioca ubistva sumnjiči Saša Cvetanović.

PODGORICA - Osumnjičeni

za ubistvo Beograđanina Nikole Bojovića, Slobodan Šaranović (75) i Ratko Koljenšić (37), ponovo su uhapšeni, javila je Televizija Crne Gore. Oni su uhapšeni večeras po nalogu Vrhovnog državnog tužilaš tva Crne Gore, koje je, kako navodi Televizija, otvorilo istragu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o ubistvu Bojovića u Beogradu, 29. aprila prošle godine.

Šranović i Koljenšić su iz pritvora pušteni krajem februara, odlukom Apelacionog suda Crne Gore, pošto je ocenjeno da nema uslova za njihovo izručenje Srbiji, koja je to tražila od Crne Gore.

Šaranović i Koljenšić se terete da su posredno učestvovali u ubistvu Nikole Bojovića, dok se za direktnog izvršioca ubistva sumnjiči Saša Cvetanović. Šaranović se tereti da je iz osvete naručio i platio ubistvo Nikole Bojovića, pošto je navodno došao do informacija da je Nikolin brat Luka Bojović naručio ubistvo njegovog brata Branislava Šaranovića (66) u oktobru 2009.

Koljenšić je osumnjičen da da je bio pomagač Saši Cvetanoviću (32) iz Vranja. Od četvorice osumnjičenih koji su uhapšeni u Crnoj Gori, srpskim vlastima do sada je isporučen Saša Cvetanović. On je ekstradiran 22. januara, podseća Televizja Crne Gore.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšeni navodni organizatori ubistva Nikole Bojovića

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2014

Slobodan Šaranović iz Danilovgrada i Ratko Koljenšić iz Nikšića osumnjičeni za učešće u ubistvo Nikole Bojovića, 29. aprila 2013.godine u Beogradu, ponovo su uhapšeni. Oni su krajem februara pušteni iz pritvora u Spužu, pošto je Apelacioni sud potvrdio odluku Višeg suda da nema uslova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.