UBISTVO KOD ČENTE: Muškarac osumnjičen da je izvršio teško krivično delo, policija brzo reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 21:51

UBISTVO KOD ČENTE: Muškarac osumnjičen da je izvršio teško krivično delo, policija brzo reagovala

Dalji rad policije je u toku.

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su S.N. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se tereti da je juče, u blizini Čente, ubio četrdesettrogodišnjeg muškarca.

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen muškarac osumnjičen za ubistvo

Izvor: Danas, 15.Jun.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su danas S.N. (37) koji se tereti da je u ponedeljak, u blizini Čente, ubio četrdesettrogodišnjeg muškarca, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...

DRAMA U BEOGRADU: Manijak zlostavljao MALOLETNICU - munjevita reakcija policije

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 15:08

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu!..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su J. P. (1954) iz Vučitrna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uhapšen posle ranjavanja muškarca u autobusu

Izvor: RTS, 16.Jun.2021

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su T. Z. (1955) koji je naneo ubodnu ranu pedesetpetogodišnjem muškarcu. . T. Z. se sumnjiči da je u autobusu, na liniji broj 16 u Novom Beogradu, ubo oštrim predmetom oštećenog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.