Izvor: Blic, 17.Dec.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO ISPRED "NANE" Ubijeni i ranjeni mladić imaju "BOGAT" KRIMI-DOSIJE

U vatrenom obračunu koji se u ranim jutarnjim satima desio ispred kluba "Nana" u Koste Glavinića na Senjaku život je izgubio Aleksandar Savković (27), dok je Adija Iseinović (29) zadobio teške telesne povrede. Kako "Blic" saznaje, obojica mladića policiji su dobro poznata, budući da se iza njihovih imena kriju debeli krimi-dosijei.

Tako gotovo da nema krivičnog dela zbog koje preminuli Savković nije privođen. Njegov policijski dosije beleži razbojništva, nelegalno posedovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oružja, nasilničko ponašanje, posedovanje droge, pa čak i pokušaj ubistva.

Međutim, i ranjeni Adija Iseinović daleko je od čoveka "bez mrlje". Posla sa policijom imao je takođe zbog droge i nasilničkog ponašanja.

Za čovekom koji stoji iza ovog ubistva još uvek se traga, te ni uzrok pucnjave ispred već ozloglašenog kluba nije poznat.

Kako očevici tvrde, obračun je na ulici započet tučom 15-ak muškaraca, nakon čega su se začuli i hici pištolja. Do povlačenje okidača pištolja došlo je rano izjutra, nešto pre 05.30.

Svedočenja stanara okolnih zgrada takođe govore da je Interventa jedinica beogradske policije po dolasku na lokaciju sve zatečene ljude u ovom klubu zadržala puna četiri sata.

Prema saznanjima "Blica" Savković nije preminuo na licu mesta, već po dolasku u Urgentni Centar.

Do bolnice je prevezen taksijem, a tragovi krvi nakon policijskog uviđaja mogli su se pronaći nadomak taksi stanice, koja se nalazi u neposrednoj blizini lokala, što dovodi do zaključka i da se sam vatreni obračun zbio upravo tu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRAČUN NA SENjAKU: Sukob iz separea završen ubistvom (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2017

Posle masovne tuče nastradao Aleksandar Savković (27), Adija Iseinović (29) ranjen. Sukob počeo u klubu, pa eskalirala na ulici. Nastradali imao dosije U KRVAVOM sukobu ispred poznatog prestoničkog kluba "Nana" na Senjaku juče u zoru, oko pet sati, ubijen je Aleksandar Savković...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.