UBIO ŽENU KAKO BI MOGAO BITI SA VIRTUELNOM LJUBAVNICOM: Uplatio joj više hiljada evra, na kraju mu se ceo svet srušio

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 19:02

UBIO ŽENU KAKO BI MOGAO BITI SA VIRTUELNOM LJUBAVNICOM: Uplatio joj više hiljada evra, na kraju mu se ceo svet srušio

Isplanirao veliki plan kako bi prekrio svoj zločin.

Muškarac iz Francuske ubio je svoju ženu da bi mogao da ostvari punu vezu sa ljubavnicom.

Ljubavnica, međutim, uopšte nije postojala. Radilo se o virtualnoj osobi lažnog identiteta koja je "zaljubljenom" čoveku izvlačila novac.

Ubica je, posle priznanja, u sredu izveden pred sud. Ubistvo se dogodilo krajem januara u mestu Besen na severu Francuske, nedaleko od Kalea i atlantske obale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Toga jutra, muškarac (30) je pozvao policiju jer je svoju godinu dana mlađu nevenčanu suprugu "zatekao" mrtvu. Izjavio je da je u 7.30 otišao u pekaru, a kada se vratio u 8.10, pronašao je njeno beživotno telo.

Pred istražnim organima je pokušao da iscenira pljačku koja se loše završila, pa je tako izneo verziju da im je nestala ušteđevina. Inspektori su tokom rada na ovom slučaju otkrili da nešto ne štima u njegovom iskazu, a dodatna objašnjenja dala su saznanja da je održavao vezu preko mreže s izvesnom Beatris Leru, trgovkinjom iz Bresta.

Pritešnjen dokazima, ubica je priznao zločin. Želeo je da ukloni svoju nevenčanu suprugu, da ne bi bila smetnja njemu i ljubavnici da s virtuelne veze pređu na realni odnos. Državni tužilac je saopštio da je, čak, pre pojavljivanja "druge žene", bilo u planu i venčanje između stradale devojke i njenog nevenčanog muža.

Ispostavilo se na kraju da Beatris Leru uopšte ne postoji i da je reč o izmišljenom identitetu kradljivaca preko interneta. Osumnjičeni je svojoj "ljubavnici" već bio isplatio 2.200 evra, a trag je inspektore odveo do Obale Slonovače gde se verovatno nalazi prevarant.

Muškarac je priveden u ponedeljak, a danas je izveden pred sudiju.

Izvor: Srbija Danas/Novosti/Goran Čvorović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIKOLA UBIO DEVOJKU ZBOG INTERNET PREVARE Mesecima bio u virtuelnoj vezi sa "ljubavnicom", uplaćivao joj novac, a onda počinio zločin: Policija tragom poruka došla do jezivih saznanja (FOTO)

Izvor: Blic, 13.Mar.2024

Nikola H. (30) priznao je da je ubio svoju partnerku Alisiju (28) 28. januara u mestu Besen na severu Francuske. Nakon dva meseca istrage, on je pred sudom ispričao kako je došlo do zločina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.