UBIO STRICA MACOLOM I SEKIROM PA GA BACIO U ŠAHT! Osumnjičenog za ubistvo u Srpskom Miletiću šalju na psihijatrijsko LEČENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 19:27

UBIO STRICA MACOLOM I SEKIROM PA GA BACIO U ŠAHT! Osumnjičenog za ubistvo u Srpskom Miletiću šalju na psihijatrijsko LEČENJE!

Epilog slučaja koji je zgrozio region

Više javno tužilaštvo u Somboru podnelo je predlog da se mladić (26) iz Srpskog Miletića, koji je osumnjičen da je sekirom i macolom izmasakrirao strica (63), izrekne mera obaveznog psihijatrijskog lečenja u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Prema rečima portparola Višeg suda u Somboru, Manela Operta Podunavca, u toj ustanovi može da ostane do završetka sudskog postupka:

- Za osumnjičenog je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predložen pritvor zbog bojazni da bi, ukoliko bi se našao na slobodi, mogao da ponovi krivično delo. To proizilazi iz nalaza i mišljenja veštaka Specijalne zatvorske bolnice. Takođe i zbog toga što je za to delo zaprećena kazna veća od 10 godina, da ga je počinio prema stricu sa kojim je živeo u istoj kući. Sve to ukazuje na izraženu posebnu drskost i bezobzirnost, što je dovelo do uznemirenja javnosti u Srpskom Miletiću, koje je malo mesto i gde se stanovnici međusobno poznaju.

Podsetimo, somborska policija uhapsila je mladića 4. februara zbog sumnje da je još u januaru na svirep način ubio strica , čiji je nestanak prijavljen 3. februara, a telo pronađeno tek 11 dana kasnije u šahtu pored kuće. Posle jezivog otkrića, šokirani meštani su ispričali da ne pamte da se ikada dogodio tako svirep zločin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.