UBIO NJU I NJENE PRIJATELJE ZBOG SLIKE NA INSTAGRAMU: Ubistvo koje je zbunilo policiju, jedan snimak oktrio sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 08:14

UBIO NJU I NJENE PRIJATELJE ZBOG SLIKE NA INSTAGRAMU: Ubistvo koje je zbunilo policiju, jedan snimak oktrio sve (VIDEO)

Stravičan zločin koji je potresao javnost

Tokom proteklih nedelju dana je u  američkoj državi Ajdaho nastala opšta panika nakon ubistva četvoro studentata u njihovoj iznajmljenoj kući van fakulteta.

Vlasti su saopštile da su otkrivena tela četiri mrtve osobe - tri žene i jednog muškarca - u kući u blizini kampusa Univerziteta u Ajdahu. U ponedeljak su identifikovali žrtve kao Itana Čapina, 20, iz Konveja, Vašington; Madison Mogen, 21, iz Kujur Dalene, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ajdaho; Ksana Kernodle, 20, iz Avondejla, Arizona; i Kejli Gonkalves, 21, iz Ratdruma, Ajdaho.

Nakon prvobitnih informacija i početnih istraga, policija je utvrdila da je ovde najverovatnije reč o "ubistvu iz strasti".

Tokom istrage razne teorije i optuženih je bilo istraženo, među kojima su dve cimerke koje su bile u kući za vreme ubistva, bivši dečko jedne od žrtava, kao i misteriozni pratilac koji se video na poslednjem videu dve od žrtava.

Naime dve žrtve su tokom noći bile u izlasku i kamera ih je uhvatila dok su kupovale hranu, ali su zabeležile i muškarca u kapuljači koji ih prati.

Kada su došle kući pozvale su nekoliko puta mladića koji se zove Džek za koga se utvrdilo da je bivši dečko jedne od žrtava. 

Nakon iscrpnih ispitivanja utvrđeno je da nijedna od navedenih osoba osumnjičeni.

Za sada je najverovatnija teorija da je to bio zločin iz strasti.

Jedna od žrtava, Madison Mogen, je tokom proteklih dva meseca imala uhodu i to se nekoliko puta požalila, međutim uhođenje je prestalo.

Mnogi misle da je ubicu izazvala poslednja fotografija na Instagramu na kojoj je napisala "najbitnije biti okružen ovakvim ljudima".

Nekoliko stvari u ovom ubistvu budi konfuziju kod policajaca.

Prava jeste da sve ukazuje na to da je jedna od žrtava svakako poznavala ubicu, jer kuća je imala uključene alarme u situaciji i ubica je morao da zna šifru od ulaznih vrata.

Drugo, kako su dve cimerke na prvom spratu uspele da prežive napad ubice.

Treće, ne postoje tragovi provale, jedini ulaz koji je ubica mogao da iskoristi jeste da su studenti greškom ostavili otključana vrata na drugom spratu gde je ubica ušao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.