UBIO JE NAJBOLJU DRUGARICU SVOJE ĆERKE Oglasila se bivša žena osumnjičenog za ubistvo u Ripnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 18:44

"UBIO JE NAJBOLJU DRUGARICU SVOJE ĆERKE" Oglasila se bivša žena osumnjičenog za ubistvo u Ripnju

Jeziva priča o osumnjičanom za ubistvo u Ripnju.

Bivša supruga Stojana I. (38) koji se sumnjiči da je ubio tinejdžerku (16) kaže da je ubijena devojčica bila vršnajkinja i drugarica njihove ćerke.

Bivša žena uhapšenog Stojana za "Informer" je rekla da sa njim ima ćerku koja je godište ubijene devojčice.

- Od predškolskog su zajedno bile. Njoj je sada najteže. Žao joj je drugarice. Njena porodica nije bila u dobrom materijalnom stanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Deca su se organizovala kako bi joj platili ekskurziju, sakupljali su novac da im se kuća podigne... - priča Stojanova bivša supruga.

Kako nam je objasnila, sa Stojanom nije u dobrim odnosima 12 godina.

- Pre 12 godina smo se razveli, varao me je, ali opet ni na kraj pameti da će ovako nešto da uradi. Viđao se sa ćerkom na kilometar od kuće. Poslednji put su se videli u subotu. Inače on je živeo u nekom stanu kod Kumabre sa bratom. Radio je, navodno u Termomontu - rekla je Milica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.