UBIO DEVOJČICU (4), a njegovom zverstvu ni tu nije kraj - Monstrum se OBRATIO UNESREĆENOJ PORODICI sa OVIM bizarnim ZAHTEVOM i svi su zgroženi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 19:04

UBIO DEVOJČICU (4), a njegovom zverstvu ni tu nije kraj - Monstrum se OBRATIO UNESREĆENOJ PORODICI sa OVIM bizarnim ZAHTEVOM i svi su zgroženi

Šok na saslušanju ubice četvorogodišnje devojčice.

Muškarac iz Kentakija koji je prošlog četvrtka osuđen na 50 godina zatvora zbog ubistva male Sereniti Mekini, 4-godišnje ćerkice svoje devojke, zatražio je oproštaj na svom saslušanju.

- Žao mi je što su moja dela pogodila živote vaše porodice. Razumem da vreme neće vratiti nazad Sereniti, ali nadam se da će vam pomoći u zaceljivanju – rekao je na sudu Dakota Hil (28).

- Moram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da naučim da oprostim sebi na dugom putu napred, ali takođe tražim vaš oproštaj jer, iako ću jednog dana možda ponovo biti slobodan, znam da samo oproštaj može da mi donese istinsku slobodu. Žao mi je zbog gubitka koji sam naneo vašoj porodici i molim se za sve vas u ovo vreme tuge i patnje – rekao je on, preneo je "Pipl".

Prošlog februara je Serenitin deda prijavio nestanak devojčice, nakon što su članovi porodice rekli da je nisu videli od Badnje večeri 2020. Devojčica je razgovarala sa dedom telefonom u decembru 2021, ali nije rekla gde se nalazi. Kad je policija u Kanazsu uhapsila Hila i majku devojčice Ketrin Mekini, vlasti su rekle da su oni odbili da sarađuju sa istražiteljima koji su pokušavali da nađu Sereniti.

Nedeljama kasnije policija je našla telo devojčice u koferu u šumi na granici okruga Džeferson i Bulit. Navedeno je da je način smrti pitanju ubistvo, ali uzrok nije utvrđen.

U maju se Hil izjasnio krivim za ubistvo i pokušaj prikrivanja dokaza. Mesec dana pre toga je majka devojčice osuđena na 12 godina zatvora nakon što se izjasnila krivom za ubistvo iz nehata 14. aprila. Mnogi članovi Serenitine porodice stalno su prisustvovali suđenjima. Baka devojčice Melodi Roler rekla je da nikakva kazna neće doneti pravdu.

- Kako dati pravdu za četvorogodišnju devojčicu koja je ubijena na takav način? To je nespojivo…. Ona je zaslužila mnogo više, zaslužila je da živi svoj život – rekla je baka.

Serenitina prabaka Šarlin Gad rekla je ispred zgrade suda da ne veruje da je Hilu žao što je to uradio, iako je tražio oproštaj.

- Nije se pokajao. Nije pokazao ni suzu. Pročitao je izjavu koju je verovatno neko drugi napisao za njega, ja tako smatram – rekla je ona.

Prema tužiocu okruga Bulit, Hil će za 20 godina prema zakonu imati mogućnost da izađe na uslovnu slobodu, ali da su šanse da mu se to odobri “tanke ili nikakve”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.