UBIO BIVŠU DEVOJKU (20) PA ŠETAO KRVAV PARKOM! Nezapamćen zločin šokirao sve - majka zapomagala na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 16:13

UBIO BIVŠU DEVOJKU (20) PA ŠETAO KRVAV PARKOM! Nezapamćen zločin šokirao sve - majka zapomagala na licu mesta

Smestio joj sačekušu, nije se mirio sa raskidom

U hrvatskom gradu Našice su u šoku nakon tragičnog događaja: sinoć pet minuta posle ponoći pronađeno je telo 20-godišnje devojke, a za njom i 24-godišnjaka koji je pokušao da izvrši samoubistvo.

Beživotno telo devojke pronađeno je u parku pored gradskog groblja, a mladić koji je pokušao samoubistvo bio je na železničkoj pruzi u blizini parka, ispod drumskog mosta koji vodi preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pruge, pa se veruje da je skočio sa tog mosta.

Policijski uviđaj je i dalje u toku, a nekoliko policijskih službenika trenutno vrši uviđaj u okolini mesta gde je mladić pronađen. Uviđaj je u toku i na mestu gde je devojka pronađena, a policija je blokirala pristup parku, piše "Jutarnji list".

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je iz Našica, a mladić iz Delimirovca i navodno su bili u vezi, koju su prekinili oko Božića. Prema rečima prijatelja preminule devojke, on nije mogao da se pomiri sa tim, pa ju je, navodno, često zvao, slao poruke... Devojka je sinoć izlašla sa novim dečkom, koji je, kako saznaje "Jutarnji", ispratio kući nešto pre ponoći. Ostavio ju je oko 200 metara od kuće i rekao joj da mu se javi čim dođe kući. Inače, devojka je živela nedaleko od mesta gde je pronađena.

Navodno je dečaku rekla da ju je 24-godišnjak ponovo ceo dan zvao i tražio, zbog čega su bili na oprezu.

Prema takođe nezvaničnim informacijama, bivši dečko je čekao devojku u zasedi. Zgrabio ju je i odvukao u park i ubio na još neutvrđen način. Novom momku je bilo sumnjivo što ga devojka nije pozvala, pa se vratio na mesto gde su se rastali i tamo zatekao 24-godišnjaka čija je odeća bila krvava. Pitao je gde je devojka, a on mu je rekao da je mrtva.

Mladić je potom brzo otišao do devojčine kuće i alarmirao njenu majku, a odmah je pozvana policija.

– Bilo je oko ponoći i deset kada sam čuo ženu kako viče "Gospodine policajče, gospodine policajče, ubio mi je dete"! – rekao je Ivica Bodiš iz Našica, koji živi u blizini lica mesta.

On je dodao da ne zna šta se tačno dogodilo jer nije želeo da priđe, ali je video brojna policijska vozila kao i vozila hitne pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.