UBILI DEVOJKU PA JE FOTOGRAFISALI ZA USPOMENU Zločin kakav se ne pamti - tinejdžeri priznali da su to uradili iz zabave (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 08:30

UBILI DEVOJKU PA JE FOTOGRAFISALI "ZA USPOMENU" Zločin kakav se ne pamti - tinejdžeri priznali da su to uradili "iz zabave" (FOTO)

Bizaran zločin u Americi.

Trojica tinejdžera koja su iz automobila u pokretu bacala veliko kamenje, usmrtila su dvadesetogodišnju devojku koju su zatim fotografisala za uspomenu, saopštio je američki sud.

U saopštenju se navodi da je jedan od trojice osamnaestogodišnjaka rekao da su kamenjem gađali iz zabave, a da je osetio krivicu kada su 19. aprila pogodili u glavu Aleksu Barteli koja je umrla.

Momak koji je vozio, okrenuo je automobil da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi se vratili kako bi drugi napravio fotografiju devojčinog slupanog auta jer je želeo uspomenu na ono što su uradili.

Sva trojica tinejdžera su u četvrtak prvi put nakratko dovedena u sudnicu da bi odgovorila na kratka pitanja sudije o tome da li razumeju šta se dešava.

Trojica tinejdžera (na slici su s leva) Nikolas Karol-Čik, Zakari Kvak i Džozef Kenig, uhapšeni su ove nedelje u svojim kućama u predgrađu Denvera, Arvadi, pošto su identifikovani kao osumnjičeni uz pomoć mobilne mreže i jednog njihovog prijatelja.

Istražitelji veruju da su bili umešani u nekoliko sličnih incidenata u kojima je kamenje prečnika između 10 i 15 santimetara i teško do tri kilograma bacano na automobile u toj oblasti.

Prijatelji stradale devojke potresnim poruka su se opraštali od drugarice:

- Moja slatka devojčice, mnogo mi nedostaješ. Ovo nije fer, mom srcu je tako teško. Volim te zauvek. Izgovaraću tvoje ime dok ne prestanem da dišem. Aleks, odmori se ljubavi moja - samo su neke od potresnih poruka.

Još dva vozača automobila su zadobila lakše povrede u noći kada je Barteli ubijena.

Po kancelariji šerifa, Barteli je razgovarala telefonom s prijateljicom kada ju je udario kamen. Kada je poziv utihnuo, njen prijatelj je pratio lokaciju Barteli pomoću aplikacije na telefonu i našao je mrtvu u automobilu koji je s puta sleteo u polje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.