UBILE BAKU, PA DELOVE TELA PEKLE NA ROŠTILJU?! Policija zatekla užasan prizor - motiv zločina misterija

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 22:00

UBILE BAKU, PA DELOVE TELA PEKLE NA ROŠTILJU?! Policija zatekla užasan prizor - motiv zločina misterija

Kendens Krejg iz Merilenda optužena je da je ubila svoju majku, Margaret Krejg i, zajedno sa svojom ćerkom Sailom Hardi, uništila dokaze.

Baka, stara sedamedeset i jednu godinu, ubijena je nakon svađe jer je njena ćerka bez dozvole koristila njenu kreditnu karticu.

Kendens je ubila svoju majku, a zatim je od svoje ćerke tražila da joj pomogne da se reše tela.

- Kendens Krejg, stara četrdeset i četiri godine, uhapšena je i optužena za ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvog i drugog stepena – navodi se u saopštenju policije.

- Njena ćerka Saila Hardi, stara devetnaest godina, optužena je za saučesništvo nakon što su dokazi ukazali na to da je pomagala svojoj majci da se reši tela ubijene osobe – navodi se u preliminarnom ročištu pred sudom.

Policija je otišla u porodičnu kuću nakon što su iz bolnice javili da već nekoliko dana nemaju vesti o staroj Margaret Krejg i da su zabrinuti zbog toga.

Kendens je pustila policajce u kuću i dopustila im je da je pretaže. Kada su policijaci ušli u podrum „odmah su osetili miris truleži i raspadanja“, navodi se u policijskom izveštaju.

Istražitelji su otkrili nešto za šta se sumnja da su delovi mozga u nezatvorenim kesama za đubre.

U sudskim dokumentima se navodi da je stara Margaret pretila svojoj ćerci da će je prijaviti jer je neovlašćeno koristila njenu kreditnu karticu.

Ovo ubistvo desilo se svega devet dana nakon Dana majki kada je Kendens na svom Fejsbuk profilu objavila dirljivu poruku svojoj majci.

- Srećan Dan majki ženi broj jedan u mom životu. Nadam se da ćeš imati divan i miran dan. Ne mogu to da govorim svaki dan, ali volim te mnogo do meseca i nazad - napisala je tom prilikom.

Sudski dokumenti takođe otkrivaju i da je policija našla nož na podu podruma, kao i motornu testeru, pribor za sečenje, pribora za čišćenje, kao i dosta krvi koja je prekirivala celu prostoriju.

Veruje se da su nakon komadanja tela pokušale da preostale delove spale na roštilju.

Nadležni i dalje istražuju motive, dok su optužene zadržane u pritvoru bez određene kaucije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.