DANIJELU PUCALA U POTILJAK IZ BIZARNOG RAZLOGA: Putnica se uplašila, pa metkom usmrtila taksistu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 19:14

DANIJELU PUCALA U POTILJAK IZ BIZARNOG RAZLOGA: Putnica se uplašila, pa metkom usmrtila taksistu

Žena iz Teksasa suočena je sa optužnicom za ubistvo nakon što je upucala vozača taksija u glavu prošle nedelje jer je umislila da je kidnapovana.

Istraga policije El Pasa u Teksasu pokazala je da žena nikad nije bila u opasnosti i da vozač, 52-godišnji otac, nijednom nije skrenuo sa puta.

Fibi Kopas (48) je sada u pritvoru a kaucija je određena na 1,5 miliona dolara. Porodica vozača Danijela Pjedra Garsije rekla je da je on skinut sa aparata za održavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u životu u sredu. Njegova žena Ana je na stranici “GoFundMe” navela da je Danijel bio “jedini koji je izdržavao porodicu” i da je bio “veoma srećan što je konačno mogao da radi i donosi prihod kući”, nakon što je na prethodnom poslu povredio koleno.

- Na žalost, preminuo je – rekla je Ana, nakon što je navela da su lekari saopštili porodici da Danijel nema šanse da preživi.

Fibi Kopas, iz Kentakija, bila je u Teksasu u poseti svom dečku. Pozvala je “Uber” da je odvede do lokalnog kazina nakon što je njenom dečku završila smena, ali se zabrinula kad je videla putokaz za Sijudad Huarez u Meksiku.

- U nekom trenutku je pomislila da je odvodi u Meksiko i upucala je Pjedru – rekla je policija.

Vlasti su rekle da je Fibi izvadila revolver i upucala vozača u potiljak i zglob, nakon čega je vozilo udarilo u prepreku. Pre nego što je pozvala policiju ona je slikala incident a fotografiju poslala svom dečku.

Rođaka žrtve Didi Lopez veruje da su stereotipi o granici i njenoj bezbednosti naveli Fibi da pretpostavi da je u opasnosti.

- Nedostaje mi moj ujak i želim da se ovo nije dogodilo. On to nije zaslužio. Niko nije – rekla je Didi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.