UBILA SUPRUGA ČEKIĆEM IZ BIZARNOG RAZLOGA: Policija nije mogla da poveruje da je ovo razlog KRVAVOG PIRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 12:04

UBILA SUPRUGA ČEKIĆEM IZ BIZARNOG RAZLOGA: Policija nije mogla da poveruje da je ovo razlog KRVAVOG PIRA

Ubila muža zato što je od nje tražio da potpiše papire za razvod.

Policija u Arlingtonu u Teksasu saopštila je da je uhapšena žena koja je čekićem  do smrti pretukla svog supruga to uradila jer je ovaj od nje tražio da potpiše papire za razvod.

Moj Tran, stara četrdeset i dve godine, zadržana je u pritvoru bez prava na kauciju.

Prema saopštenju policije ona je nakon zločina pozvala hitnu pomoć.

- Izjavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je došla na mesto zločina kako bi potpisala papire za razvod – navodi se u saopštenju koje je izdala policija.

- Policija je zatekla ženu azijskog porekla kako sedi ispred stana. Kada su ušli pronašli su beživotno telo muškarca kako leži na krevetu.

- Bio je krvav od povreda glave – saopštila je policija.

Nakon razgovora sa detektivom koji tečno govori vijetnamski jezik Tran je pristala da da izjavu.

Objasnila je kako je bila besna zbog statusa njihove veze. Došla je u stan žrtve i sa sobom ponela čekić. Kada je ušla, neko vreme je razmišljala da li je sigurna u to što želi da učini. Nakon toga je svoju žrtvu udarila čekićem, kako sama procenjuje, „šest do sedam puta u glavu“.

Posle toga je pozvala nadležne službe. Kako je rekla potpuno je svesna onoga što je uradila i da prihvata odgovornost za ubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.