UBILA ŠESTORO SVOJE DECE: Puštena posle odsluženja pola kazne (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 22:30

UBILA ŠESTORO SVOJE DECE: Puštena posle odsluženja pola kazne (VIDEO)

Mejrid Filipot podmetnula požar u kom su stradala njena deca

Tridesetdevetogodišnja Mejrid Filipot, majka koja je u požaru ubila svoje šestoro dece, puštena je iz zatvora posle odsluženja polovine od 17-godišnje kazne.

Mejrid Filipot je 2013. godine osuđena za ubistvo bez predumišljaja svoje šestoro dece – ćerke Džejd (10) i sinova Džon (9), Džek (7), Džes (6), Džejden (5) i Duvejn (13).

Deca su preminula tokom podmetnutog požara koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona i njen suprug Mik isplanirali u kući kako bi obuzdali Mikovu bivšu ljubavnicu, ali i obezbedili sebi kuću od socijalnih službi.

Plan je, međutim, pošao naopako, a u požaru je stradalo šestoro dece, što je jako uznemirilo tamošnju javnosti.

Mik je osuđen na kaznu od 15 godina nakon što je označen kao uznemirujuće opasan čovek.

Na kaznu od 17 godina zatvora osuđen je i prijatelj bračnog para.

Britanski Skaj njuz navodi da je Mejrid Filipot puštena iz zatvora nakon što je odslužila samo 8,5 godina iza rešetaka.

Prema informacijama britanskog lista San, na koji je poziva Skaj njuz, sprovedena je opsežna operacija snaga bezbednosti kako puštanje 39-godišnje žene ostalo ne bi bilo zapaženo.

Navodi se i da će Mejrid dobiti novi identitet radi sopstvene bezbednosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.