UBILA MUŽA, A ZATIM O TOME NAPISALA KNJIGU ZA DECU: Supruga iz pakla svoje književno delo promovisala na telelviziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 07:13

UBILA MUŽA, A ZATIM O TOME NAPISALA KNJIGU ZA DECU: Supruga iz pakla svoje književno "delo" promovisala na telelviziji

U istrazi je otkriven još jedan bitan detalj

Književnica koja je optužena da je otrovala supruga, a zatim napisala knjigu o deci koja su ostala bez voljene osobe suočava se sa novim dokazima protiv sebe.

Kouri Ričins, mlada književnica iz Jute, navodno je u periodu između 2015. i 2017. godine, bez njegovog znanja, osigurala život svog supruga Erika Ričinsa na dva miliona dolara. Ove nove informacije navele su sud da odloži naredno ročište.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tužioci navode kako je ova majka troje dece svom suprugu u koktel stavila smrtonosnu dozu fentanila. U pitanju je veštački sintetisana droga pedeset puta jača od heroina.

Mediji navode kako je Kouri Ričins optužena za ubistvo nakon što je objavila knjigu "Da li si sa mnom?" ("Are You with Me?") o ocu koji je preminuo i koji, nakon toga, sa neba, poput anđela, posmatra svoju decu. Ovu knjigu je promovisala na telelviziji i radio stanicama. 

Tužioci su takođe naveli da je Kouri Ričins tokom braka podigla kredit od 250.000 dolara, ukrala 134.000 dolara sa poslovnog računa svog supruga, podigla 100.000 dolara sa njegovih računa i potrošila više od 30.000 dolara sa njegovih kreditnih kartica.

Mediji navode da je nesrećni suprug za sve ovo saznao tek 2020. godine, nakon čega je angažovao advokata za razvod. Kouri je, navodno, pristala da mu vrati novac kada ju je suočio sa onim što je otkrio. Takođe je promenio svoju polisu osiguranja i izbacio suprugu iz testamenta.

Nakon smrti svog supruga, Kouri je pokušala da se predstavi kao korisnik zaostavštine, ali su se Erikove sestre suprotstavila tom planu. Parnica oko nasledstva od 3,6 miliona dolara trajalo je šest meseci. 

Sestre su na sudu rekle kako im je njihov pokojni brato otkrio da je supruga već pokušala da ga otruje kao i da, ako mu se nešto dogodi, znaju da se ona krije iza svega. Porodica je takođe rekla da je Erik verovao da ga supruga vara.

Policija je u noći između 03. i 03. marta 2022. godine pronašla Erikovo beživotno telo pored njegovog kreveta. Kouri je rekla policajcima da su ona i suprug te večeri proslavljai plan da kupe kuću od dva miliona dolara. Pronašla ga je u sobi „hladnog na dodir“ kada je došla iz dečje sobe u kojoj je spavala. Ona se trenutno nalazi u pritvoru i suočava se sa optužnicom za ubistvo prvog stepena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.