UBIJENI PRED DECOM Krvavi pir ostavio sve u šoku - pored tela pronađeno sečivo, policija ispituje slučaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 12:21

UBIJENI PRED DECOM Krvavi pir ostavio sve u šoku - pored tela pronađeno sečivo, policija ispituje slučaj

Horor u Britaniji.

Kejti Higton (27) i Stiven Harnet (25) ubijeni su u ponedeljak "sečivom", u porodičnoj kući u Velikoj Britaniji u kojoj se u trenutku krvavog pira nalazilo i dvoje male dece.

Naime, u trenutku ubistva u porodičnoj kući je bilo prisutno Kejtino dvoje dece, piše Miror.

Kako je saopšteno, lekari su po dolasku na mesto zločina mogli samo da konstatuju smrt.

Policija ispituje smrt, a privela je i muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (34), zbog sumnje da je počinio zločin.

Tela su poslata na forezničku analizu, a za sada je poznato da su i Higton i Harnet zadobili više ubodnih rana oštrim predmetom.

Porodice nastradalih se u tišini opraštaju od svojih najmilijih, a komšije kažu da ništa nije ukazivalo na to da će doći do zločina, obzirom da se radi o mirnoj porodičnoj ulici u kojoj uglavnom žive bračni parovi za decom.

Kako kažu, postalo im je jasno da se radi o nečem ozbiljnom tek kada su ispred kuće nastradalih videli veliki broj policijskih patrola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.