Izvor: B92, 23.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJENA SRPKINJA

Obilic -- Naoruzana lica su iz vozila u pokretu u cetvrtak ubila Milicu Mirosavljevic i tesko ranila njenog supruga Stojadina nedaleko od Obilica, potvrdio je portparol UNMIK Andrea Anjeli. On je dodao da se napad dogodio nedaleko od Obilica, kada je bracni par izasao iz voza.

Anjeli je rekao da je na Milicu Mirosavljevic i njenog supruga otvorena vatra iz vozila u pokretu i da se cula ekplozija. Slavica Jovanic, lekar Zdravstvenog centra u Kosovu Polju, izjavila je da je zdravstveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanje povredjenog Stojadina Mirosavljevica kriticno i da bi trebalo da bude prebacen u americku bazu Bondstil na lecenje. "Stojadin Mirosavljevic zadobio je vise od 50 povreda od gelera po citavom telu. Povredjeni su mu vitalni organi: jetra, pluca i glava", rekla je Jovanic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.