UBIJENA DVA AMERIČKA VOJNIKA kada je avganistanski vojnik ZAPUCAO na njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJENA DVA AMERIČKA VOJNIKA kada je avganistanski vojnik ZAPUCAO na njih!

Još jedan napad na pripadnike američkih snaga

Dva američka vojnika poginula su kada je avganistanski vojnik otvorio vatru na njih u istočnom delu Avganistana, saopštili su zvaničnici te zemlje.

Two U.S. soldiers killed after an Afghan army solider opens fire on them, Afghan official says. https://t.co/tvmvIJHTgO

— The Associated Press (@AP) June 10, 2017

Još dva američka vojnika su ranjena u napadu koji se dogodio u provinciji Nangarhar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštio je kabinet guvernera te provincije. Dodaje se da je avganistanski vojnik ubijen posle napada na američke vojnike. Slični incidenti dogođali su se i ranije u Avganistanu.

Jedan avganistanski vojnik je u martu ubijen pošto je otvorio vatru na pripadnike stranih snaga kod baze u provinciji Helmand, kada su ranjena tri američka vojnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.