UBIJEN S LEĐA, RAFALI ISPALJENI SA MOTOCIKLA U POKRETU Oglasila se crnogorska policija povodom BRUTALNE likvidacije u Baru

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 12:49

"UBIJEN S LEĐA, RAFALI ISPALJENI SA MOTOCIKLA U POKRETU" Oglasila se crnogorska policija povodom BRUTALNE likvidacije u Baru

Uhapšena je jedna osoba

Crnogorska policija oglasila se nakon surove likvidacije u Baru, gde je jutros ubijen muškarac, koji slovi za člana organizovane kriminalne grupe. Njega je napadač navodno izrešetao s leđa, sa motocikla u pokretu. Tamošnji mediji pišu da je u žrtvu ispaljeno najmanje deset hitaca.

Iz policije navode da se preduzimaju "opsežne operativno taktičke aktivnosti u cilju identifikacije i procesuiranja lica koje je lišilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života jednog pripadnika OKG u Baru".

- Danas je oko 09:10 časova u Makedonskom naselju u Baru došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je lišen života član jedne organizovane kriminalne grupe. Policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti "Jug" u koordinaciji i saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala preduzimaju opsežne mere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i lišenja slobode izvršioca krivičnog dela ili više njih. Po prijavi događaja, odmah je uspostavljena blokada grada, policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvetljavanja ovog događaja - ističu u policiji.

Oni su potvrdili privođenje jedne osoba, koja je, kako se navodi, poznata policiji.

- Vrše se detaljne provere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela - dodaju u policiji. Kako je navedeno, uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/I.N./Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.