UBIJEN POLICAJAC U BiH, SUMNJA SE NA GAČIĆA: U blizini viđen ubica koga jure već danima, cela oblast blokirana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJEN POLICAJAC U BiH, SUMNJA SE NA GAČIĆA: U blizini viđen ubica koga jure već danima, cela oblast blokirana!

Na lokalitetu Suhodol, kod Tarčina, u blizini objekta koji pripada Federalnoj upravi policije, ubijen je policajac Mahir Begić.

Kako se saznaje, on je pripadnik FUP-a koji je osiguravao taj objekat. Policajac je pronađen u lokvi krvi, kada je kolega došao da ga smeni na straži.

On je do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći podlegao strahovitim povredama koje su mu nanesene, prema preliminarnim rezultatima istrage, vatrenim oružjem.

Na mestu gde je policajac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubijen pronađeno je nekoliko čaura nepoznatog kalibra.

Paralelno sa ovim stravičnim događajem, sarajevskoj policiji prijavljeno je da je na lokalitetu Ušivak kod Hadžića viđen Edin Gačić.

Podsećamo, Gačić je u ponedeljak u Podorašcu kod Konjica ubio Sauda Sultanića i od tada traje potraga za njim.

U Suhodol su poslana dva tima specijalne policije MUP-a KS, koji proveravaju tačnost ove informacije. Na licu mesta je uviđajni tim. Širi lokalitet Suhodola je potpuno blokiran, a očekuje se dolazak još većeg broja policajaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLICAJAC PRONAĐEN MRTAV U LOKVI KRVI Stravičan zločin u Sarajevu, sumnja se na SERIJSKOG UBICU IZ BANJALUKE

Izvor: Blic, 10.Feb.2019

Policajac Mahir Begić iz Sarajeva ubijen je sinoć sa više hitaca, a kako prenosi Avaz.ba, paralelno sa ovim stravičnim događajem sarajevskoj policiji prijavljeno je da je na lokalitetu Uššivak, kod Hadžića, viđen Edin Gačić, trostruki ubica iz Banjaluke, za kojim se već nekoliko dana traga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.