UBIJEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH EKSTREMISTA: Odgovoran za mnoga zlodela, njegovo ime budilo strah kod ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 11:12

UBIJEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH EKSTREMISTA: Odgovoran za mnoga zlodela, njegovo ime budilo strah kod ljudi

Policija je uspešno izvršila misiju

Protivteroristička policija u Pakistanu ubila je noćas jednog od najtraženijih ekstremista u Pakistanu, u pucnjavi u garnizonskom gradu Ravalpindiju, izjavio je policijski zvaničnik.

Policajac Kašif Husain rekao je da su trojica saučesnika pobegla tokom razmene vatre, ostavljajući oružje na mestu dogadaja: dva pištolja, pušku i municiju, preneo je AP.

On je ubijenog ekstremistu identifikovao samo kao Niaza i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je koristio i pseudonim Zešan.

Terror suspect killed in CTD raid in Rawalpindi, three flee https://t.co/kXgyy8YqnE pic.twitter.com/m8NSKecy0a

— 24 News HD (@24NewsHD) April 11, 2021

Husain je naveo da je Niaz bio aktivan u okviru pakistanske talibanske grupe Tarek-e-Taliban u provinciji Pundžab u oblasti Hazro u okrugu Atok.

On je rekao da je Niaz bio i u savezu sa zabranjenom ekstremističkom organizacijom Lašker-e-Džangvi.

Husain je kazao da se za Niazom tragalo u vezi s brojnim napadima u regionu u kojima je ubijeno više od 20-ak građana i bezbednosnih zvaničnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.