UBIJEN JE DEČAK Stravične informacije: Uroševe žrtve imale 15, 18, 20 i 21 godinu - poznato stanje povređenih koji su dovedeni u Smederevo

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 09:15

"UBIJEN JE DEČAK" Stravične informacije: Uroševe žrtve imale 15, 18, 20 i 21 godinu - poznato stanje povređenih koji su dovedeni u Smederevo

Još jedna velika tragedija potresla Srbiju.

U bolnici u Smederevu tri mladića su operisana i sva trojica su, kako je rečeno u ovoj bolnci, van životne opasnosti.

- Oni su stabilnih vitalnih parametara. Mladić koji je imao najtežu operaciju je u jedinici intenzivnog lečenja, komunikatovan je i stabilan. Starosti su 20, 21 i 23 godine - rečeno je u bolnici.

Kasno sinoć su četiri pacijenta dovezena u smederevsku bolnicu bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vitalnih funkcija i nažalost lekari nisu mogli ništa da učine do da konstatuju smrt.

- Ubijen je dečak od 15 godina, a ostala trojica preminulih su 2005, 2002. i 2003. godište - rečeno je Kuriru.

Podsetimo, Uroš B. je u krvavom piru u selima nedaleko od Mladenovca ubio najmanje osam ljudi, a ranio 13. Upravo je uhapšen nedaleko od Kragujevca.

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đaj ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

Sve vesti o masakru u Mladenovcu pročitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.