UBIJEN IZ ZABAVE: Tinejdžeri na ulici upucali australijskog sportistu

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJEN IZ ZABAVE: Tinejdžeri na ulici upucali australijskog sportistu

OKLAHOMA SITI - Trojica američkih tinejžera je u Oklahoma Sitiju ubila jednog australijskog igrača bejzbola "iz zabave i zato što im je bilo dosadno", saopštila je tamošnja policija.

Policijski načelnik Deni Ford je naveo da je australijski sportista, Kristofer Lejn, bio u poseti americkom gradu Dankanu, u kojem žive njegova devojka Sara Harper i njena porodica, kad su ga prošle nedelje dok je džogirao upucala trojica tinejžera. Jedan od trojice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << počinilaca, star 17 godina, priznao je zločin policiji, ali oružje kojim je ubistvo počinjeno još nije pronađeno.

Druga dvojica tinejdžera, stari 15 i 16 godina, nalaze se u pritvoru, a očekuje se da će protiv njih trojice biti podnete optužnice za ubistvo sa predumišljajem.

"Videli su Kristofera kako prolazi i jedan od njih je rekao: "Evo nam mete", naveo je Ford i dodao: "Dečak koji je priznao zločin nam je rekao: 'Bilo nam je dosadno i nismo imali šta da radimo, pa smo odlučili da nekog ubijemo."

Dečak je dodao da su 22-godišnjeg australijskog sportistu pratili neko vreme u automobilu i da su ga upucali sa leđa, da bi se zatim odvezli dalje, rekao je Ford.

On je u intervjuu televizijskoj stanici KOCO u Oklahoma Sitiju naveo kako je jedan od tinejdžera rekao da su Kristofera ubili "iz zabave".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.