UBIJEN DEČAK (5) DOK JE BIO NA ŠIŠANJU: Majka ga je odvela kod frizera, a onda je POČELA PUCNJAVA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 01:23

UBIJEN DEČAK (5) DOK JE BIO NA ŠIŠANJU: Majka ga je odvela kod frizera, a onda je POČELA PUCNJAVA (VIDEO)

Dečakovo berberin je odveden u bolnicu.

Petogodišnji dečak je ubijen kada je neko pucao u kuću u kojoj se šišao, saopštila je policija Alabame.

Pucnjava se dogodila u nedelju oko 10 časova u Besemeru, a dete je identifikovano kao Brendon Džamal ​​Nejšn, iz Ferfilda, saopštila je kancelarija mrtvozornika okruga Džeferson. Policija je rekla medijima da je Nejšnova majka odvela dete na šišanje, kada je neko spolja počeo da puca u kuću, prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << agencije.

- To je strašno. Naše misli su sa porodicom tokom ovog neverovatno izazovnog vremena - rekao je detektiv policije iz Besemera Džastin Burmajster za al.com. Čovek u kući, koji je označen kao dečakov berberin, ali čije ime nije navedeno, upucan je i odveden u bolnicu.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/Agencije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.