UBIĆU TE KAO ZECA, ZAVRŠIĆU SA TOBOM Napadnuta trudnica iz okoline Beograda, partner joj pretio i udarao je pesnicama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 15:05

"UBIĆU TE KAO ZECA, ZAVRŠIĆU SA TOBOM" Napadnuta trudnica iz okoline Beograda, partner joj pretio i udarao je pesnicama!

Nasilniku je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati

Trudnica iz okoline Beograda sinoć je prijavila partnera da ju je udaro pesnicama po glavi i da joj je pretio da će je "ubiti kao zeca", saznaje "Telegraf.rs".

Prema njenim rečima, on je u kuću došao pijan i nakon verbalne rasprave počeo je da joj udara šamare i da je preti da će "završiti sa njom". Nesrećna žena u jednom trenutku uspela je da pobegne od nasilnika u obližnju njivu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pozove policiju.

On je u trenutku hapšenja imao oko dva promila alkohola. Njemu je određeno policijsko zadržavanje i on će najverovatnije sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu. Trudnica nije teže povređena, ali kako je sama rekla pretrpela je veliki stres.

Napadač je, nezvanično, prilikom hapšenja govorio da "partnerku nije tukao već joj samo pretio".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŽENI REKAO: "UBIĆU TE KAO ZECA" Siledžija tukao trudnu vanbračnu suprugu, a onda nastavio da DIVLJA u pritvoru, napravio LOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 10:57

Policija je nasilniku stala na put..Nasilniku (43)  iz okoline Beograda koji je, u nedelju uveče, pretukao vanbračnu suprugu u sedmom mesecu trudnoće određen je pritvor do 30 dana na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu...Kako "Telegraf.rs" sazanje, osumnjičeni je nakon svađe rukama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.