UBICA U SRPSKOJ UNIFORMI: Cela Amerika traga za napadačem, koji je iz zasede ubio policajca!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA U SRPSKOJ UNIFORMI: Cela Amerika traga za napadačem, koji je iz zasede ubio policajca!

Na jednoj od fotografija koje je objavio "Dejli mejl", Frejn nosi šajkaču sa kokardom, a na levom rukavu amblem sa srpskom zastavom. "Izgleda da se uživeo u tu ulogu", naveo je on i dodao da je uveren da Frejn vodi ličnu bitku sa organima reda, naročito sa policijom države Pensilvanije".

NJUJORK - Policija Pensilvanije već šesti dan traga za oružanim napadačem koji je u petak prošle nedelje pucao iz zasede i ubio jednog policajca dok je drugog ranio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Kako prenose američki mediji, reč je o Eriku Frejnu (31) koji je godinama učestvovao u simulacijama vojnih bitaka, navodi policija.

Prema njihovim saznanjima, on trenutno ima čiroki frizuru "kao deo mentalne pripreme" za svoje navodne napade, dok je ranije izgledao "potpuno drugačije".

Policija saopštava i da je opasan, moguće naoružan kalašnjikovim i snajperskom puškom, a lokalne škole su zatvorene zbog potrage u kojoj učestvuje 150 policajaca, prenosi Ej-Bi-Si (ABC).

Potpukovnik Džordž Bivens kaže da Frejn pripada grupi momaka koji učestvuju u simulaciji ratnih igara koja je opsednuta armijama istočnoevropskih zemalja u periodu hladnog rata.

"Mnogi od njih imaju uniforme tih vojski i proučavaju istoriju tog perioda", rekao je Bivens dodavši da je Frejn putovao u Evropu u proteklih pet godina.

Na jednoj od fotografija koje je objavio "Dejli mejl", Frejn nosi šajkaču sa kokardom, a na levom rukavu amblem sa srpskom zastavom.

"Izgleda da se uživeo u tu ulogu", naveo je on i dodao da je uveren da Frejn vodi ličnu bitku sa organima reda, naročito sa policijom države Pensilvanije".

Identifikovan je pošto je njegov džip pronađen nedaleko od mesta zločina.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) UBICA U SRPSKOJ UNIFORMI: Amerika traga za napadačem koji je iz zasede ubio policajca!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014

Na jednoj od fotografija Frejn nosi šajkaču sa kokardom, a na levom rukavu amblem sa srpskom zastavom. "Izgleda da se uživeo u tu ulogu", naveo je pukovnik policije

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.