UBICA OSTAVIO KOMENTAR NA SAJTU KURIRA Konacno je slobodna ne trazite je

Izvor: medio.rs, 17.Apr.2016, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA OSTAVIO KOMENTAR NA SAJTU KURIRA Konacno je slobodna ne trazite je

Naš portal je 2. aprila, u 20.51, prvi objavio informaciju o pevačicinom nestanku,a četiri sata nakon toga ostavljena je poruka anonimnog autora koja bi mogla da pomogne istrazi

BEOGRAD - Samo nekoliko časova pošto je nestala Jelena Krsmanović Marjanović (33) u divljem naselju Crvenka kod Borče i objavljen tekst o njenom nestanku na sajtu Kurira, ostavljen je jeziv komentar koji bi mogao da odvede nadležne do ubice pevačice!

Naime, Kurir je 2. aprila, u 20.51, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prvi na portalu objavio informaciju o pevačicinom nestanku, a ubrzo potom, posle četiri sata, reagovala je i policija.

Dok su prvobitne informacije bile da je reč o marketinškom triku, misteriozni čitalac pod pseudonimom je na sajtu Kurira ispod teksta o nestanku Krsmanovićeve napisao: „Konačno slobodna, pobegla na jedini mogući način. Ne tražite je.“

U tom trenutku nije se znalo da je pevačica ubijena.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.