UBICA NA PUTU KA SRBIJI? Jeziv ZLOČIN u Zagrebu PROBUDIO STRAHOVE, policija ZBUNJENA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA NA PUTU KA SRBIJI? Jeziv ZLOČIN u Zagrebu PROBUDIO STRAHOVE, policija ZBUNJENA (VIDEO)

Zagrebačka policija potvrdila je jutros neslužbene informacije kako se u slučaju pronalazaka dva beživotna tela u njihovoj porodičnoj kući na III. Strugama, radi o dvostrukom ubistvu.

Marica Minković (77) i njen posinak Siniša Minković (51) ubijeni su hladnim oštrim oružjem, najverovatnije nožem, u subotu u prepodnevnim satima. Nakon ubistva čitava ulica u kojoj su ubijeni živeli bila je šokirana ovim krajnje brutalnim i krvoločnim činom, budući da su ubijene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznavali kao jako srdačne osobe. Marica Minković bila je penzionerka koja je imala poteškoća sa zdravljem zbog dijabetesa te se teško kretala.

Njen posinak bio je osoba s posebnim potrebama, koji je zbog toga dobijao socijalnu pomoć te penziju svog oca Vida, koji je s njima živeo u kući dok nije umro pre petnaestak godina. Koliko je potraga za nepoznatim ubicom ili ubicama napredovala, nije se moglo saznati jer je kriminalistička istraga bila u toku. Međutim, u nedelju u kasnim poslepodnevnim satima kriminalistička policija se vratila u Struge i počela pretragu iste kuće u kojoj se dogodilo ubistvo, ali ne istog ulaza u kom su živele žrtve.

Naime, u istoj kući, samo u susednom odvojenom stanu, živi rođak ubijenih, 36-godišnji M.D., koji nije bio u stanu već je prema pričama suseda jutro ranije, dakle upravo negde u vreme ubistava, otputovao u Srbiju gde mu živi devojka. Navodno je već od ranije imao rezervisanu kartu za put pa je pričao da ide kod devojke.

Iako niko nije želeo da kaže zašto se vrši pretraga, ulicom se proneo glas da se, naravno, pretraga povezuje upravo sa ubistvom koje se dogodilo dan ranije, što bi značilo da policija ipak neslužbeno sumnjiči M.D.-a za taj zločin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.