OVO JE UBICA IZ SISKA! ISPITAN JE U TUŽILAŠTVU: Sumnjiče ga za više teških krivičnih dela! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 18:23

OVO JE UBICA IZ SISKA! ISPITAN JE U TUŽILAŠTVU: Sumnjiče ga za više teških krivičnih dela! (VIDEO)

Zločin kakav poslednjih decenija nije viđen u Hrvatskoj

Napadača Nedžada Fetića (58) koji je vatrenim oružjem pucao na ljude u sisačkoj Ulici Capraške poljane, pri čemu je 45-godišnjakinja ubijena, a više osoba ranjeno, policija je privela na saslušanje u Županijsko državno tužilaštvo u Sisku.

Na ispitivanju pred županijskim državnim tužiocem bio je predstavljen i njegov branilac po službenoj dužnosti Danko Kovač, koji nije mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govori o odbrani napadača. Jedino je spomenuo kako je odbranu izneo i prilikom saslušanja pred policijom.

Još je dodao da ga sumnjiče za više teških krivičnih dela.

Radi se o ubistvu 45-godišnje Ivane J., i više pokušaja ubistava, odnosno ranjavanje više osoba, od kojih četvoro teško. Iz Županijskog državnog tužilaštva najavljeno je saopštenje za javnost.

Nakon ispitivanja, Fetić je izveden pred istražnog sudiju koji će odlučiti o njegovom mogućem zadržavanju u pritvoru.

Stanje teško povređenih je nešto bolje i sve su stabilnije. Kako je rekao anesteziolog s Odeljenja za anesteziologiju Gorazd Piličić, dva najteže povređena pacijenta, starosti od 34 i 58 godina, koji su operisani nakon ranjavanja u predelu stomaka, sada su stabilno.

Obojica su budni, nisu više na respiratoru i skinuti su s uređaja za podršku održavanja pritiska.Takođe su počeli da komuniciraju sa okolinom. Uprkos poboljšanju, njihove se povrede još uvek se smatraju opasnim po život. Bolje su i druga dva pacijenta, koji nisu životno ugroženi, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.