UBICA IZ MLADENOVCA STAO U ODBRANU DEČAKA KOJI JE POBIO DRUGARE: Svađa oko masakra na Vračaru povod za novi užas

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 13:32

UBICA IZ MLADENOVCA STAO U ODBRANU DEČAKA KOJI JE POBIO DRUGARE: Svađa oko masakra na Vračaru povod za novi užas

Tema razgovora bio jeziv zločin.

Srbiju su ove nedelje potresla dva užasna događaja, nezapamćena u našoj istoriji. Najpre je u sredu ujutru maloletni dečak ubio 8 đaka i čuvara u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru, a samo dan posle U. B. (21) ubio je 8, a ranio 14 osoba, u masakru koji je započeo u selu Dubona kod Mladenovca.

Sada se otkriva da su ova dva užasna zločina, po svemu sudeći, na jedan način povezana. Naime, kako je za Telegraf.rs rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujak jedne od žrtava U.B, horor u Duboni je počeo baš zbog rasprave ubice sa meštanima, a tema je bila masovno ubistvo u školi na Vračaru.

Kako navodi, čuli su da je U. B. bio sa nekim u automobilu kada je otišao da kupi cigarete i došao do ekipe mladih okupljenih kod škole.

- Branio je i opravdavao ovog malog koji je pucao u školi na Vračaru. Rekli su mu da ne može tako da govori. Misle da je to bila kapisla da ode po oružje. Selo je zavijeno u crno. Ljudima pored je zatvorio kuću. Deca su im bila za primer. I sin, i ćerka - prenosi Telegraf.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.