UBICA IZ IVANJICE BEZ DUŠE: Taste, samo ti lezi, ubio sam ti ćerku!

Izvor: Press, 06.Sep.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA IZ IVANJICE BEZ DUŠE: Taste, samo ti lezi, ubio sam ti ćerku!

Zločinac je nakon toga pobegao u šumu, a star i bolestan Radovan, koji zbog slabog sluha nije znao šta se pre toga desilo u susednoj sobi, skočio je sa kreveta. Ćerku je našao u lokvi krvi, a njegovo zapomaganje ubrzo su čule komšije.
- Krvnik je niz šumu strčao do kapije preduzeća „Proleter“ i tamo portiru rekao da mu pozove ćerku Radu, koja u toj firmi radi. Rekao mu je: „Zovi mi Radu da joj kažem da sam joj ubio majku“, a portir je ostao zabezeknut - kaže Roksandin >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rođeni brat Mladen Ćurčić (63).
Mladen je u kafani video zeta ubicu sat pre zločina...
- Bio je pijan, unezveren, ni na šta nije ličio... Prethodnih meseci je, pošto se posle 20 godina vratio kući iz Obrenovca, maltretirao Rosu. Govorio sam mu da to ne čini, a on je obećavao da više neće. Rosa je sve trpela, odlažući razvod, da ne kalja obraz ćerkama, unučadima. Tek pre neki dan počela je da skuplja dokumenta za razvod. Tek kad se ovo zlo desilo, ispričali su mi ljudi da je tog dana u kafani Mišo pričao da je „sam sebe zbrinuo za stan“. Najavljivao je tako zločin, ali ga, pijanog, niko nije uzimao za ozbiljno - priča Mladen.

 
Rosine ćerke, Rada, Ruža i Gordana, uplakane, u teškom grču, primale su juče saučešće u kući ubijene majke...
- Mučenica, ona nas je odgajila, izdržavala, udala, svadbe nam napravila, rođendane slavila... On je samo pio. Još kao male terao nas je iz kuće, a ceo život smo gledale kako tuče majku. Samo ona zna šta je sve trpela - kroz suze pričaju ožalošćene ćerke. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Monstrum iz Ivanjice: „Zovi mi Radu da joj kažem da sam joj ubio majku“

Izvor: Svet, 06.Sep.2014

Mišo Drašković (63), koji je u četvrtak po podne u selu Šume kraj Ivanjice zaklao suprugu Roksandu (65), posle zločina nije pokazao ni trunku kajanja. Sa flašom rakije u ruci, pošto je prethodno oprao krv sa ruku i skinuo okrvavljeni vuneni džemper, upao je u sobu u kojoj je ležao Roksandin...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.