UBICA GA DANIMA PRATIO I ISPLANIRAO SVE DO SITNICA: Jezivi detalji ubistva u Zemunu: OVO bi mogao biti razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 08:22

UBICA GA DANIMA PRATIO I ISPLANIRAO SVE DO SITNICA: Jezivi detalji ubistva u Zemunu: OVO bi mogao biti razlog

Muškarac (39) ubijen je pred svojom kućom 17. februara kada je u njega pucao nepoznati napadač.

Muškarac (39) ubijen je 17. februara, nešto posle 10 sati na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića. On je likvidiran neposredno nakon što je izašao iz zatvora, a način na koji se ubistvo dogodilo ukazao je na to da je ubistvo pažljivo isplanirano.

Njegovo telo zatečeno je pored automobila, sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela. Počinilac je pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa lica mesta odmah nakon ubistva.

On je ubijen na kućnom pragu, a ubrzo se na licu mesta pojavila njegova devojka, koja je na sve načine pokušavala da dođe do tela. Iako je u početku davao znake života, do dolaska Hitne pomoći, muškarac je preminuo na licu mesta. Komšije su posvedočile da se tog dana čulo pet pucnjeva.

Ubijeni je izvezao automobil iz dvorišta, a onda izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U momentu kada se okrenuo da bi otišao nazad do automobila, našao se oči u oči sa muškarcem koji je nosio hiruršku masku i naočari za sunce i koji je u njega uperio pištolj. Nije imao vremena da reaguje, prvi metak ga je odmah pogodio i oborio na zemlju. Drugi metak je ubica u njega ispalio dok je ležao na betonu.

Ubica je najverovatnije, prateći ubijenog u prethodnom periodu, primetio da je njegova kuća pokrivena nadzornim kamerama, pa se iz tog razloga i maskirao.

Policija je odmah preuzela snimke sa nadzornih kamera, kako bi otkrili identitet napadača, ili više njih, s obzirom na to da se sumnja da je muškarac koji je likvidirao muškarca (39) imao pomagača. Pretpostavlja se da je on znao kada će ubijeni da bude pušten iz zatvora, te da ga je sve vreme pratio i napravio plan ubistva.

Na mesto zločina došao je peške, a sumnja se da je imao saučesnika koji ga je dovezao i parkirao se nešto dalje od kuće žrtve.

Navodni motiv ubistva je stari dug, ali govori se o tome da je on imao mnogo neprijatelja, te se i dalje traga za počiniocem, koji se verovatno krije na unapred isplaniranom mestu.

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.