UBADAO JU JE U VRAT, GRUDI, STOMAK, SRCE! Jezivo svedočenje BRUTALNOG UBISTVA nesrećne ANKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 22:01

"UBADAO JU JE U VRAT, GRUDI, STOMAK, SRCE!" Jezivo svedočenje BRUTALNOG UBISTVA nesrećne ANKE

Za ubistvo nesrećne žene sumnjiči se njen bivši partner.

Anka (39) brutalno je ubijena u utorak oko 22 časa nasred ulice u Helenu u Nemačkoj. Sumnja se da je Anki više od 25 uboda nožem zadao čovek kojeg je, koliko do juče, nazivala "moj dragi" - Konstantin F. (41).

Konstantin, inače državljanin Rumunije koji radi u Nemačkoj, sumnjiči se da je Anku, sa kojom je bio u vezi pet godina, sačekao da se vrati sa posla i krvnički joj zadao brojne ubode >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nožem besan što je raskinula sa njim.

- Čula sam jezivu vrisku i otrčala sam do prozora. Bila je to egzekucija. Kao da je potpuno poludeo, muškarac je ženu ubadao iznova i iznova... U grudi, u vrat, u stomak, u srce... Dok je nepomično ležala na zemlji. Najmanje 25 uboda joj je zadao - priča komšinica, očevidac svirepog ubistva.

Kaže da od utorka neprestano plače, očajna što Anki nije mogla da pomogne.

- Ona je bila tako divna, prosta, dobrodušna žena. Toliko mi je žao što nisam mogla da pomognem - kaže komšinica.

Nakon što je ubica bio siguran da Anka više nije živa, nestao je u nepoznatom pravcu. Policiji je bilo potrebno dva dana da ga pronađe. U potrazi su učestvovali i psi, ali i dronovi...

Na kraju se javio građanin, koji ga je primetio na ulici.

Kako mediji pišu, Anka i Konstantin su se u mesecima uoči raskida često svađali. Bili su zajedno od 2018. godine, a Anka je nedavno donela odluku da raskine.

Iza Anke su ostala deca starosti 13 i 20 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.