U zgradi suda u Novom Sadu pronađena imitacija eksplozivne naprave VIDEO

Izvor: B92, 22.Jan.2021, 13:23

U zgradi suda u Novom Sadu pronađena imitacija eksplozivne naprave VIDEO

Policija je u zgradi suda u Novom Sadu, tokom kontradiverzionog pregleda pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave.

Pregled zgrade usledio je po anonimnoj dojavi o bombi,

"Koverat sa imitacijom elskplozivne naprave pronađen je u muškom u toaletu iza ve-ce šolje”, precizirala je za Tanjug portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena ostojin.

Ona je dodala da je policija obavila uviđaj i koverat odnela na dalje veštačenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nakon pregleda zaposleni i građani vraćaju se u sudsku zgradu, koja je jutros oko 11 sati evakuisana zbog anonimne dojave o bombi, koju je uputio muški glas na telefon suda i rekao da je “u toaletu na prvim spratu postavio ekspolozivni napravu”.

Dodao je da će se javiti kasnije i reći gde je postavio sledeću napravu.

Nakon dolaska policije, svi zaposleni, stranke i građani napustili su sudsku zgradu radi provera koje obavljaju kontradiverzione ekipe MUP-a.

Zgrada suda neretko je, proteklih godina, meta lažnih dojava o bombi, piše portal 021.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.