Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2023, 11:49

U zapadnoj Srbiji vetar čupao drveće, u selu kod Arilja odneo čitavu krovnu konstrukciju

Jak vetar koji je tokom jučerašnjeg dana zahvatio zapadnu Srbiju, čupao drveće i ostavljao neke žitelje bez električne energije, u domaćinstvu Milovana Stanimirovića iz ariljskog sela Trešnjevica načinio je štetu od nekoliko hiljada evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Krov odleteo 30 metara uvis pa pao na objekat pored i polomio crep!": Milovan iz Arilja o nikada jačem OLUJNOM VETRU i ogromnoj šteti (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Dec.2023

Jak olujni vetar koji je tokom jučerašnjeg dana pogodio Moravički okrug iza sebe je u pojedinim domaćinstvima ostavio pravu pustoš. Čupao je drveće iz korena i nosio crepove sa kuća. Kritična situacija bila je i u domaćinstvu Milovana Stanimirovića iz sela Trešnjevica kod Arilja gde je vetar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.