U vreme karantina 30 osoba u lokalu, vlasnik uhapšen

Izvor: B92, 07.Feb.2021, 18:31

U vreme karantina 30 osoba u lokalu, vlasnik uhapšen

Policija u Herceg Novom podnela je danas krivičnu prijavu protiv vlasnika kafića S.P. (33) i uhapsila ga zbog kršenja propisa tokom epidemije.

Vlasnik kafića osumnjičen je da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, jer je lokal bio pun u vreme da je trebalo da bude zatvoren, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je saopšteno, policija je sinoć oko 23 sata u mestu Topola izvršila kontrolu sportsko-rekreativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objekta u sklopu kojeg posluje njegov lokal, u kojem je zatečeno 29 osoba, a tu je bio i vlasnik S.P.

"Protiv lica koja su zatečena u ovom objektu u vreme kada je zabranjen izlazak iz objekta stanovanja, biće podnete krivične prijave u redovnom postupku, zbog sumnje da su izvršili isto krivično delo", kaže se u saopštenju.

U ugostiteljskom objektu zatečeni su aparati za igre na sreću, za koje nije postojala uredna dokumentacija, a stavljeni su upotrebu, dok nije zatečena fiskalna kasa iako je služeno piće koje je naplaćivano.

Kako se ističe, u toku su dalje kontrole poslovanja ovog ugostiteljskog objekta u saradnji sa nadležnim inspekcijama.

U saopštenju se navodi i da će službenici Centra bezbednosti Herceg Novi u narednom periodu intezivirati kontrole poštovanja mera u cilju suzbinjanja pandemije Kovid-19.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.