U užičkoj bolnici hospitalizovano 144 kovid pacijenta: Osam bolesnika u teškom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2021, 11:46

U užičkoj bolnici hospitalizovano 144 kovid pacijenta: Osam bolesnika u teškom stanju

U protekla 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga obavljeno je 1241 pregled, evidentirano je 53 prijema i 49 otpusta.

U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano 144 kovid pacijenta, a od tog broja osam najtežih bolesnika nalazi se na respiratoru.

U kovid bolnici u Krčagovu nalazi se 94 pacijenta sa srednje teškom i lakšom kliničkom slikom.

Broj hospitalizovanih u kovid bolnici u Priboju je 61, a dva pacijenta priključena su na mehaničku ventilaciju.

U bolnici u Požegi hospitalizovano je 44 pacijenta, Novoj Varoši 11, Prijepolju šest i u stacionaru Doma zdravlja u Bajinoj Bašti pet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Užičkoj bolnici 144 pacijenta, osam na respiratoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2021

U protekla 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga obavljeno je 1.241 pregled, evidentirano je 53 prijema i 49 otpusta...U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano 144 kovid pacijenta, a od tog broja osam najtežih bolesnika nalazi se na respiratoru, prenosi agencija RINA...U kovid bolnici...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.