U tunelu Sozina pronađeno više od 100 kg marihuane

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 16:39

U tunelu Sozina pronađeno više od 100 kg marihuane

U zajedničkoj akciji policije i Uprave carina u Podgorici je danas zaplenjeno više od 100 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju objavljenom na Tviteru, policija navodi da je akcija sprovedena u tunelu Sozina.

Vozač vozila u kojem je pronađena marihuana je priveden zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zaplenjeno više od dve tone marihuane, uhapšen albanski državljanin

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2020

Više od dve tone marihuane zaplenjeno je u Podgorici, a uhapšen je državljanin Albanije E.C. (40) koji je u kamionu prevozio voće i povrće, saopšteno je danas iz Uprave policije i Uprave carina...Marihuana je pronađena u kamionu koji je ušao iz Albanije na graničnom prelazu Božaj..."Danas...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.